Om oss

 
Jag heter Linnea och bor i Småland med min familj och våra tikar. Jag har fött upp chihuahua sen 2009 då jag också skaffade kennelnamnet, men har också haft schäfer  och japansk spets. 
Jag älskar mitt jobb som uppfödare och det har även smittat av sig till min dotter Moa som är 11 år och är medlem hundungdom. 
Jag är uppvuxen med schäfer som vi hade när jag va liten, så det blev ganska naturligt att min egna första hund också var en schäfer. Men med tiden så ville jag ha en mindre och smidigare "lägenhetsvänlig" ras och skaffade min första japanska spets Right on time "Cola", han va helt underbar på alla sett och vis, tyvärr tyckte hans uppfödare det också så hon tjatade tills hon fick köpa tillbaka han. då blev det schäfer igen men hon fick livmoderscancer så tog bort henne. Av en händelse 2007 kom jag i kontakt med kennel Ohlala som hade fått valpar, åkte dit för att kolla på ena tiken men blev helt förälskad i hanen Lord Linus som fick följa med mig hem =) och så började min förälskelse till denna helt underbara ras. Nu har jag 2 tikar den ena är Lionhart loverface numera Lucky och den andra är Silverstadens Nutella två helt underbara tjejer.
Chihuahua är en stor ras i litet format, dom är väldigt lättlärda och överhuvudtaget lätta att ha och göra med. 
 
Är även jourfamilj till underbara Abby och Doglas som kommer från friends forever. Gå gärna in på deras hemsida för att se deras otroliga jobb dom gör för utsatta hundar på Irland.
www.friendsforever.se
 
Jag har nu bestämt att jag ska adoptera Doglas =) så han kommer att stanna här i flocken. 
 

 

Du bör fundera på vad du vill ha ut av en hund och vad du kan erbjuda hunden innan köp! 

Tänk på att det är en livskamrat du får. 

En hund kräver mycket kärlek och uppfostran och mycket tid

 

Nu har vi en "ny" medlem i våran flock =) hon heter Viola Matteinen och är med och bygger upp shoppen, hon har stor erfarenhet av att sy och sticka. Hon kommer även att hjälpa till att ta hand om dom inackorderade hundarna.